AddThis

Εκδήλωση Βράβευσης Μαθητών/τριων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με θέμα: "Τα Δημητριακά στις Λατρευτικές Τελετουργίες"

Παρασκευή, 28/4/2017 - 18:00

Δημαρχείο Ελευσίνας

0 stars

 Περιγραφή
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
•Με επιτυχία ολοκληρώνεται ο  Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα: « ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ», που διοργάνωσαν ο Λαογραφικός Σύλλογος Ελευσίνας «Το Αδράχτι»  και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής  σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας,  το Σύλλογο Μικρασιατών Ελευσίνας  και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.
 
•Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών/τριών που συμμετείχαν θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 18:οο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου, του Δημοτικού Μεγάρου Ελευσίνας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο  Ιωάννης Βασιλείου, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, ο Γιώργος Τσουκαλάς , Δήμαρχος Ελευσίνας, η Μαρία Βασιλείου, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας, ο Αργύριος Αργυρίου, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής , η Παντελίτσα Τσαλιμοπούλου, Πρόεδρος Λαογραφικού Συλλόγου Ελευσίνας «Το Αδράχτι», η Γεωργία Γιατζόγλου, Πρόεδρος Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας και ο Ευάγγελος Καραμανές,  Διευθυντής Ερευνών, Διευθύνων του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών .  
 
•Θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις «Απαρχές. Το πρώτο ψωμί» από την Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, «Τα δημητριακά και ο κύκλος της ζωής, η νοηματοδότηση της σχέσης στα πλαίσια της λατρείας προσθήκη» από τη Βίκυ Παπαϊωάννου, Φιλόλογο, «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και Νέα Γενιά» από τη Μαρία Φακιολά, Κοινωνική Ανθρωπολόγο, Δρ. του Τμήματος Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς & Διαπολιτισμικών Θεμάτων Δ/νση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος & Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Υπουργείο  Πολιτισμού & Αθλητισμού. 
 
•Θα παρουσιαστούν και θα βραβευτούν οι εργασίες των μαθητών/τριών του 1ου ΕΠΑΛ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, του 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, του 2ου ΓΕΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ  και του ΓΕΛ ΦΥΛΗΣ      
                    
                           ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.
                                                          ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 
 Λεπτομέρειες

Θεσμός: 
Εκδηλώσεις Π.Α.Κ.Π.Π.Α 2017

Κατηγορία Θεάματος: 
Λοιπές Εκδηλώσεις

Ζωντανή μετάδοση: 
No

 Μέσα

Αφήστε το σχόλιο σας